.

2013-12-30
18:33:00

Vad ska jag blogga om ?
kommentera vad jag ska blogga om eller varför inte skriva på kik
 
heter finasteeriksson på kik

2013-12-17
16:17:00

Mycket mys idag

Nu har jag rest mig upp lite , jag har fått lite nya energier igen. Idag har jag gosat men mina älskade katter och jätte som mat o kärlek jag har även gosat och gett kaninen mat och vatten sånu ska jag ge mat till min vackra hund och gå ut med henne !

Efter allt det är klart så ska jag ta ett mysigt bad med tända ljus och bara ta det lungt. Hoppas att alla andra oxå har haft en relativt bra dag iallafall kram på er och ha det bra !

 


2013-12-16
14:51:00

Skriva o berätta om...
Hejsan ! Detta punkter kommer jag att skriva om senare när jag känner mig redo till det !
*Att växa upp med alkoholister
( att bara kunna ha min mor att prata med)
* misshandeln
*Mord hot
*diagnoser

2013-12-13
03:09:00

Abort och graviditet ..

När jag var 14-15 år så gick jag in i ett förhållande som kändes då så himla rätt ..Men det höll i lite mer än ett halvår eller något sådant , detta är jätte svårt att skriva om men det känns som att om jag inte gör detta så kommer det bara ligga o trycka inom mig så nu tar jag det stora steget att skriva om det ! Som sagt när det förhållandet hadde tagit slut så började jag må illa och jag fick inte min mäns osv .. Så då berättade jag för min mor att jag trodde att jag var gravid & dagen där på så köpte mamma ett graviditet test som visade posetift alltså att jag var gravid .. Allt kom som en stor chock för mig men det som lugnande mig lite var att min mor var så lungn. Jag mådde välldigt dåligt av att veta att om jag skulle föda barnet så skulle inte pappan finnas där och samtidigt var jag liv rädd vad min pappa skulle säga. Men han som var pappan till det barnet hadde jag pratat med cirka en månad innan o för att jag hadde gjort ett test då med som hadde visat att jag inte var gravid så när jag smsade honom för att berätta att nu är jag gravid så brydde han sig inte ! Så jag valde att göra abort och det är det jobbigaste och värsta jag någonsin gjort i hela mitt liv , jag fick ligga på ett rum o ta massor av mediciner tills det började blöda och jag fick inte gå ut eller något ,jag var där själv men senare på dagen så kom min bästa vän så dom tre sista timmarna var hon där med mig och jag är så tacksam för det !

Det är så svårt att skriva allt men jag gör det bästa jag kan.

Jag hoppas att jag inte för några elaka kommentarer nu för detta har varit en utan det jobbigaste saker jag tänker på varje dag ! Jag blir väldigt ledsen om någon säger något erlagt om detta eller så för det har tagit väldigt hårt på mig att skriva om detta nu !

 

 


2013-12-09
12:06:00

På sista tiden
Hejsan ! nu så har jag ju inte bloggat på väldigt länge har  varken haft lust eller orken att göra detta 
pågrund av olika anledningar men jag hoppas att ni förstår !:) just nu så mår inte alla i släkten och vissa 
vänner inte speciellt bra ..så då prioriterar jag ju självklart dom före bloggen ! 
Men om ni vill se bilder o inte bara text så kan ni alltid  kolla på instagram för jag finns även där !
INSTAGRAM       finasteeriksson